fredag 27 april 2012

Champagne makes you feel like it’s Sunday and better days are just around the corner

Ni vet inte hur lycklig jag är just nu! Har precis kollat igenom korrekturen av mitt examensarbete och meddelat tryckeriet att allt är OK och klart för slutlig tryckning. Helt, totalt obeskrivligt! Nu är det bara att vänta på mina färdiga böcker. De här ska firas med skumppa i mängder och i flera dagar framöver, perfekt tajming med Wappen och 1:a Maj!

Skål!



torsdag 26 april 2012

Oh Happy Day

Idag har hela min dag gått åt till att jobba med bilder, redigera det sista i texter och annat småfix på layouten. Tro det eller ej men nu är jag faktiskt klart och imorgon går jag med arbetet till tryckeriet! Trodde aldrig den här dagen skulle komma! Vilken känsla att äntligen se resultat av det man kämpat med sen januari. Annars blev bilderna från fotograferingen hur snygga som helst! Stort tack till Tifa och fotografen! 

Efter att arbetet är helt klar kommer det även publiceras på webbiblioteket theseus, men ni får vänta med spänning på länk ännu en stund.


tisdag 24 april 2012

Delicate

Som ni kanske minns så har jag gjort mitt examensarbete tillsammans med Tifa, idag har hon fixat fotografering av dräkten jag tillverkat. Spännande att se hur det blir! Efter att jag plockat in bilder är det i princip bara tryckning av arbetet kvar. Ska bli väldans skönt att få det färdigt! Tillsvidare får ni hålla tillgodo med lite bilder från processen och layouten.









måndag 23 april 2012

Damn Good Coffee!

Vet ni vad, för att koppla bort tankarna från examensarbetet en aning har jag nu under en tid hållit på och sett igenom den gamla kultserien Twin Peaks från början av 90-talet. Så otroligt udda och så himla bra, fantastiska karaktärere och miljöer och intrigerna sen! Har endast 2 avsnitt kvar av andra och sista säsongen nu och det känns ju lite vemodigt. Några tips på andra serier man bör se?

lördag 21 april 2012

Vårfin

Tyckte det var läge att fräscha upp headern lite. Pastelligt och sött fick de bli den här gången. Vad tycks!?

fredag 20 april 2012

Hucklen och högklackat

Nu så småningom börjar jag äntligen se slutet på mitt examensarbete! Ska bli väldans skönt att ha det över. Här följer lite bilder på en av de finaste kollektionerna i vår nämligen Rochas, 50-taligt så det förslår!








tisdag 10 april 2012

On the Road

Film som definitivt borde ses! Dock finns redan ett minustecken Kristen Stewart. Är en av de skådespelare jag gillar mindre men finns många andra suveräna i denna film så kan hända de väger upp varandra.

lördag 7 april 2012

Joyeuses Pâques

Glad Påsk kära läsare! Under den senaste tiden har denna blogg varit lite mindre aktiv men det skyller jag till fullo på mitt examensarbete. Är hemma hos mor och far nu över påsken och jobbar på det sista med text, layoter och strasslimmande!