måndag 22 december 2008

Frustration!

Ibland blir jag bara så himla frustrerar så jag knappt vet vad jag ska ta mig till! Satt hela förmiddagen idag och försökte få IT-uppgifter till skolan gjorda...det gick inget vidare. Jag var skitförbannad på vår lärare i it, tog ut min ilska över henna på vår slöa gamla dator vilket i sin tur ledde till att min käre fader tog ut sina frustrationer på mig! Till sist sket jag i uppgifterna och skickade in dem halvgjorda tillsammans med ett superbitchigtsurmail till tanten om hennes lektioner och inlärningsmetoder. Så nu har jag det problemet ur världen, bara ett par hundra andra kvar...Är inte jullovet till för att man ska få vila upp sig från skolan? Finns det nån annan som har läxor över julen!? Som om det nu inte räcker med en massa skolarbete knäcker jag ju extra som cowgirl nu igen...

En annan sak jag blir så frustrerad över är att jag i det stora hela inte får någonting gjort nu för tiden, ibland verkar det som om jag heelt har tappat all motivation. Kan ingen vara vänlig och ge mig lite i ett rött paket med vita snören i övermorgon?


Okej så här miserabelt är kanske inte mitt liv, tror det är jag som har en dålig dag fö tillfället. I lördags blev det ju en väldigt händelserik Grrrl Night Out i Kokkola! Bland annat ett och annat småbråk inne på krogen, en slagsmål, polisanmälan och en väääldigt lång taxiresa hem. Men roligt hade vi!


Just nu längtar jag verkligen efter julmat! Ska fixa en smörgåstårta i morgon, resten av kockandet är det farmor som sköter i år. Sen på juldagen bär det av till Crone för att fira! En av årets höjdpunkter här i Krombi! Ser faktiskt fram emot den kvällen.






GOD JUL TILL ER ALLA!

torsdag 18 december 2008

Long time...

Är en tid sedan jag har haft tid att skriva här...men har haft det väldigt tressigt i skolan, har praktiskt taget varit där dygnet runt också på lördagar. Men nu är det över! Tog jullov i tisdags vid lunchtid och åkte hem till Kronoby. Gud vilket vinterväder det är här jämfört med i Åbo, blev riktigt chockad när jag kom hem!
Igår bar det av till Jeppis med J, måste ju se om nåt nyt har hänt där, vilket det inte har gjort...men var också till en skomakare och fixade klackarna på ett av mina loppisfynd (vet att jag har lovat biler, men de kommer så fort jag får tid över). Idag åkte jag med min moder och lillebroder till Kokkola för att inhandla de sista julklapparna. Skönt att ha det över! Vet att man ska tänka på alla andra såhär i juletid, men hitta världens sötaste skjorta vid HM som jag bara måste ha, en svart med körsbär!
Imorgon ska jag fixa skoluppgifter, efter det är det vila som gäller!


torsdag 4 december 2008

X-mas party!


Imårgon bär det av till Navi och ENÅ/ÅKAs julfest! Party, party!

tisdag 2 december 2008

Julkänslor!

Hm..har ogillat julen i flera år nu, men nu plötsligt tycker jag julen är hur mysig som helst! Eller i alla fall vissa delar av den. Var till Pargas med min faster förra torsdagen och där var det verkligen jättefint nu i juletid! En äkta gammaldagsjul med levande ljus i lyktor och en massa giralnger av granris. Äkta jul helt enkelt! Var till ett supermysigt julkafe och åt världens godaste glöggkaka. Mmmm...! Var också på loppis i Parga och fyndade helt otroligt mycket för ynkka 8€! (Bilder på kommande..!)

Har orkat aktivera mig i kväll och har bakat jultårtor! Det var verkligen värt besväret, finns inget bättre än glögg och jultårtor! På fredag ska jag också på Åka/Navis julfest, hoppas det blir lyckat. Har till och med sytt ihop en sprillans ny coctailklännig för att följa kvällens dresscode. Blev riktigt nöjd med klänningen! (Bilder kommer senare). Får besök från dragsvik denna helg också, min första gäster sen jag flyttade hit till Åbo! :)